– ONS verbindt ONS –

ONS netwerk is één ondersteunend platform waar iedereen welkom is!
– ONS verbindt ONS –

ONS netwerk is één ondersteunend platform waar iedereen welkom is!
– ONS verbindt ONS –

ONS netwerk is één ondersteunend platform waar iedereen welkom is! – ONS verbindt ONS –

Deel ONS platform :

ONS logo

OVERZICHT GROEPEN

5 voor 12

5 voor 12 is een groep mensen, decentraal, zonder juridische structuur, zonder bestuur, zonder hiërarchie. Vormloos als los zand maar des te sterker verbonden door de gemeenschappelijke waarden van vrijheid, eerlijkheid, vriendschap, zelfbeschikkingsrecht en soevereiniteit. Bij 5 voor 12 kennen we de ‘agenda’ met dystopische doemscenario’s, maar kijken we het gevaar in de ogen, laten we onze angsten achter ons en werken we positief en samen toe naar wat we wél willen. We zullen het samen moeten doen; er is niemand die ons komt redden, wij zijn aan zet en temidden van een epische machtsstrijd worden we nu gedwongen om keuzes te maken. Wegkijken kan niet langer. Net daarom is deze crisis tegelijk een gigantische opportuniteit. In het Chinees is ‘crisis’ (weiji) niet toevallig een samenstelling van gevaar (wei 危) en kans (ji 机). Wij grijpen dit laatste.

Globe
A-little-magic

A little magic biedt een oplossing via ons zorgvuldig uitgewerkt kwaliteitsaanbod. Wij maken een deal met jou en wij geven jou een full service pakket om jouw ziel te revalideren en hem terug te voorzien van alle zuurstof dat die ooit tekort is gekomen.
Wij bieden jou zowel coachingsgesprekken als trainingen ect… Kom gerust eens met ons kennismaken, wij luisteren naar je en maken samen met jou, jouw kwaliteitsaanbod op maat. A little Magic biedt een antwoord op alles wat uw levensvreugde in de weg staat, op alles wat u stress geeft en wat u mentaal fysisch of geestelijk vermoeid. Mist u ook soms wat magie in uw leven? Contacteer ons dan vandaag nog! Voor meer info, kijk ook even in ‘Ons aanbod‘.
Love will always find a way!

Globe Facebook
A.L.I.V.E.

Wij delen informatie en inspiratie over alles met betrekking tot educatie, thuisonderwijs, alternatieve schoolsystemen, unschooling,…Ons doel is om een ondersteunend sociaal netwerk uitbouwen van ouders en jongeren die de Covid schoolsystemen willen verlaten en op zoek zijn naar haalbare alternatieven. Deze alternatieven willen we ook concretiseren via het opzetten van regionale educatieve kernen (zoals minischooltjes, gedeeld thuisonderwijs,…). Eveneens willen we mogelijkheden zoeken/aanbieden om de vriendenkring van kinderen en jongeren (die gedeeltelijk wegvalt zonder school) te vergroten.

Facebook
Amaai

Amaai is ontstaan op de straten van protest. Sinds 2018 liepen we gereld mee op protesten omtrent fisclae gerechtigheid voor een sociale gerechtigheid. Daarbij zagen we vaker dat informatie omtrent protesten verloren ging op sociale media en dat er heel wat groeperingen heel legitieme eisen hebben. Onze visie is dat alles begint en ook kan eindigen in de Wetstraat als het volk de eendracht kan vinden. In de zomer van 2020 zijn we Amaai.be, de partykalender voor jouw protest begonnen, om alle protesten die verbindend zijn te gaan centraliseren in een handige kalender. Daarnaast livestreamen we ook deze protesten op ons youtube.com/amaai kanaal om acties meer zichtbaarheid te geven en vooral de negatieve sensatie berichten die msm geeft in het nieuws omtrent protesten te gaan counteren.

Globe Facebook Youtube

Artsen Voor Vrijheid is een neutrale, onafhankelijke organisatie die getuigenissen verzamelt van artsen en specialisten, zorgpersoneel en verpleegkundigen, wetenschappers en laboranten, patiënten en hun familie, zelfstandigen, werknemers en ouders. Artsen Voor Vrijheid biedt een platform en klankbord aan vele artsen die de maatregelen kritisch benaderen. Daarnaast bieden we een overzicht van actuele informatie komende van andere bronnen rond de corona crisis. 

Globe Facebook
AYKOHUIS

Mensen in contact brengen met hun potentieel, hun zielskwaliteiten en hun levensmissie, zodat meer mensen echt de job gaan doen die werkelijk bij hen past. Doen waarvoor je geboren bent. We gaan er vanuit dat als iedereen zijn levensmissie leeft er meer harmonie, vreugde, vervulling en plezier in mensen hun leven en in de wereld komt.

Globe Facebook

Alle Belgen samen voor vrijheid, op elk moment, op elke plaats!

Facebook
Belgium Assembly

Het doel van de Belgium de jure Assembly is samen met elkaar, zelfbestuur te bevorderen door toezicht te houden op gekozen  vertegenwoordigers op lokaal en landelijk niveau, om ervoor te zorgen dat zij transparant en in overeenstemming met hun gezworen ambtseed handelen in het belang van het volk. Wij nemen onze positie als vrije mens in, eisen onze fundamentele, natuurlijke en oorspronkelijke menselijke (geboorte)rechten op, waaronder leven in vrijheid, met gezond voedsel, schone lucht, schoon water en voldoende eigen grond om samen van te leven.

Help mee de toekomst van uw gemeenschap vorm te geven.

Globe

Wat zijn bewuste Burgers? Dat zijn we potentieel allemaal, de vraag is wil jij dat zijn ? Want waarheid is soms moeilijk te verteren. Het is ook niet makkelijk om waarheid te vinden. Ben jij dan tevreden met een junk variant? Wij niet! Waarheid duurt het langst Filosofie van Bewuste Burgers Bij Bewuste Burgers stellen we ons vragen, durven we twijfelen; we onderzoeken en trachten antwoord te geven op de vraag: Is het waar? We trachten leugens te doorprikken en zien verbanden. We leggen bloot wat verhuld was. Kritisch denken maakt geen compromis. We vertellen dus ook graag ‘de andere kant’ van het verhaal. Ben jij ook een Bewuste Burger (in wording)? Wil je verbinden?

Globe Facebook


Bewuster

Sinds jaren is Bart bezig met het zich verdiepen in allerlei gebieden die te maken hebben met gezondheid en bewustzijn. Hij is enorm bezorgd over waar het heen gaat met de gezondheid van de mensheid én ons moeder aarde. Het is alvast duidelijk dat het ene direct verbonden met het andere. Bart is tevens een behoorlijk actieve influencer op Facebook, beheert daar ook een eigen groep en plaatst op wisselende tijdstippen ook informatie in zijn groep, de Kokopelli-groep en andere… Ook op YouTube plaats hij nu en dan ook wel eens een video die mensen van informatie voorziet. De bedoeling is alweer: mensen wat bewuster maken omtrent veel verschillende onderwerpen. Hij is ook bezig met het schrijven van twee gezondheidsgidsen, dus druk bezig met ‘creatie’ van allerhande nuttigs. (op komst) Je kan alvast behoorlijk wat interessante bestanden vinden in zijn Facebook-groep.


Globe


Facebook

Centrum voor handanalyse

Meer inzicht geven in wat je echt voldoening geeft in je leven. Zelfkennis en zelfontwikkeling.

Globe
Corona Enquête

Perceptietest & informatieve site

We weten allemaal dat er mensen sterven aan corona, maar weet jij hoe dodelijk het virus effectief is?Omdat ik merkte dat bijna geen enkele medeburger me dat kon vertellen, ben ik begonnen met het ontwerp van deze korte enquête. Ik merk dat er veel angst leeft, ook bij kinderen en jongeren. De maatregelen richten naar de mening van veel artsen en professoren meer schade aan dan het virus. En dan rest nog de vraag of de maatregelen wel hun doel bereiken.

Globe
Crystal energetics

Bij Crystal Energetics staat de holistische benadering centraal. Je kan bij ons terecht voor kristal therapie, om energetische en fysieke blokkades op te lossen zodat je naar je blauw print kan gaan. Je kan bij ons ook terecht voor voetreflexologie alsook voor fertiliteitsreflexologie, zwangerschapsreflexologie en sportreflexologie. We kunnen je verder helpen als je op zoek bent naar een energetische huiszuivering. 

Globe
De Gouden burgerbeweging logo

Alle Belgen verenigen zich, jong en oud, gevaccineerd of niet gevaccineerd, tegen schending rechten, discriminatie, medische dwaling, schade berokkenende maatregelen en voor lichamelijke integriteit, zelfbeschikking en integratieve gezondheidspromotie. De Gouden Burgerbeweging wil gehoor geven aan het gedeelde lijden, de gedeelde zorgen inzake de aanhoudende restricties, maatregelen, (indirecte) discriminaties binnen de samenleving, de cultuur van censuur en schikken. Wij worden geraakt in onze mensenrechten en tegen elkaar uitgespeeld zodat de aandacht wordt afgeleid van geopolitieke plannen.

Globe Facebook
De weefboom

Wie die op zoek is naar informatie of advies, wie meer info wil over de vermelde mogelijkheden, … ivm thuisonderwijs in Vlaanderen kan bij ons terecht. De Weefboom is een (Vlaamse) groep van en voor – al doorwinterde en ervaren, maar evengoed ook pas gestarte – thuisonderwijsgezinnen die elk autonoom hun eigen pad gaan, maar samen een aantal dingen willen regelen. Hopelijk kan de verbondenheid groeien en zo samen sterker staan om de belangen van onze kinderen te behartigen.

We omschrijven onze groep liever als een virtuele thuisonderwijzersgroep, omdat het woord thuisonderwijscollectief toch net een iets andere connotatie heeft waarbij er dan meestal een een privéschooltje met contactonderwijs in groepen wordt gedacht. 

Globe Facebook
Soft revolution of love

Wij verspreiden Liefde over de wereld en interviewen mensen wereldwijd in het Nederlands en Engels. Wij zamelen hiermee geld in voor Paard Als Spiegel, om kinderen die het moeilijk hebben te helpen.

Globe
Dingeman

Dingeman de Visser schept kwetsbare, gevoelige, melodieuze muziek die soms direct, confronterend en bewegingbrengend is. Puur, rauw, authentiek, levend en recht in en vanuit het hart. Over de mooie, liefdevolle, natuurlijke, oorspronkelijke en sprankelende dingen. 

Dingen die echt Vrij en Levend zijn. Bezield. Heel. Kracht!

En uiteraard Liefde.

Globe

Wij, artsen en gezondheidsprofessionals, willen via deze weg onze ernstige bezorgdheid uiten, in verband met de gang van zaken de afgelopen maanden rondom de uitbraak van het SARS-CoV-2 virus. We vragen hier een open debat, waar alle experten aan bod komen zonder enige vorm van censuur.

Globe

Onafhankelijk, educatief, ecologisch en sociaal project waar vzw’s en particulieren een co-workingspace wordt aangeboden. Dit op een bewuste en zelfvoorzienende manier. We staan open voor allerhande constructieve en creatieve samenwerkingen.

Globe Facebook Instagram Youtube
Kustketting

Wat gaande is in de wereld, brengt iedereen wat van de kaart. We leven in ongewone, turbulente en uitdagende tijden. Polariserende krachten proberen ons te verdelen. Maar uiteindelijk streven wij allen hetzelfde na: een mooie toekomst waar vrijheid en gezondheid hand in hand gaan.

Ja, wij geloven dat het anders kan!  Jij ook?Maak jij mee het verschil? Kom dan samen een ketting vormen aan onze kust! Op die manier help je mee om een krachtig beeld de wereld in te sturen. Want licht en liefde hebben geen spandoeken of slogans nodig: zoiets spreekt voor zich!Samen houden we stand, met de hakken in het zand!

Facebook
Eenheid

Eenheid.be is een nieuwe onafhankelijke informatiewebsite met als enige doel de Vlaamse burger te informeren en te herenigen. Het aanreiken van objectieve berichten en het stimuleren van kritisch denken, in afwezigheid van dogma’s.Eenheid.be is een medium om voor elke gelijkgestemde kritische burger een objectieve kijk aan te leveren en de mogelijkheid om zelf ook gehoord te worden. Wij zijn dus ook op zoek naar personen en organisaties die wensen te publiceren op onze website. Het is hoog tijd voor hereniging, oprechte democratie, gelijkheid voor iedereen en recht op vrije meningsuiting.

Globe Facebook


Al veel te lang nemen onze Europese regeringen illegale en disproportionele  maatregelen die onze vrijheden inperken. Onder het mom van een wereldwijde pandemie vaardigen zij wet na wet uit die onze fundamentele mensenrechten of de huidige grondwet volledig negeren. Daardoor komen  alle Europese landen momenteel aan de rand van een dictatuur te staan. De ergste ziekte die we uit China hebben geïmporteerd, is niet het virus, maar totalitarisme.

Genoeg is genoeg!


Facebook

FreeSpiritsCommunity

Wij geloven dat vrijheid betekent dat er niemand of niets is dat je hoeft te vertellen wat je wel of niet moet doen. Wij geloven dat echt vrij zijn betekent leven in Liefde, Vrijheid, Natuur, Schepping, Verbinding, Harmonie, Respect, Overvloed en Vreugde.

Wat doet Free Spirits Community?

Wij maakten het sociale platform voor vrije mensen die samen een nieuwe aarde creëren. We verbinden mensen on- en offline, maken initiatieven zichtbaar en uitvoerbaar. We maken donatiecampagnes voor de aankoop van land om in vrijheid op te leven.

 

Globe


Free the children

Ons doel is het herstellen van alle grondrechten voor kinderen/jongeren, zoals ze staan ingeschreven in de Belgische grondwet. Wij willen ervoor pleiten dat jongeren terug volwaardig onderwijs kunnen volgen en ijveren er ook voor dat de overheid de volgende jaren voldoende middelen vrij maakt om scholen bij te staan de enorme leerachterstand te helpen wegwerken. Hiervoor is een goede planning en langetermijnvisie noodzakelijk. Wij willen ook dat er een langetermijnplan komt om te werken aan de psychologische gevolgen die ontstaan zijn door het gebrek aan normaal sociaal contact met leeftijdsgenoten. Belangrijke artikels uit de grondwet nemen wij als leidraad in onze visie. Lees er meer over op onze pagina.


Globe


Facebook


Nathumani

Go Wild organiseert verbindingsactiviteiten in een groene omgeving in Oost-Vlaanderen (Stekene) De meeste activiteiten vertrekken vanuit Go Wild, en richt zicht eerder op mensen die nu, concreet op beperkingen stoten wat betreft sociale activiteiten en hiervoor een oplossing zoeken. Het platvorm bied verbindende activiteiten aan, in de ruime context. Moest je interesse hebben om hier iets te organiseren, contacteer ons dan. ✔ Anderzijds wordt er hier ook evenementen geplaatst die oorspronkelijk door NatHumAni (nieuwe Groenezorginitiatief – ook in volle coronatijd opgestart) wordt organiseert, en dus voor iedereen toegankelijk zijn. Deze activiteiten richt zich op beleving, en het contact met de natuur en dieren. Gelieve hier dan ook rekening mee te houden dat er hier mensen aanwezig zullen zijn die nog niet beseft welke impact wat er allemaal gebeurt op ons heeft. Respect voor elkaar en elkaars menig wordt dus gevraagd.


Facebook


GDPMEDIA

WIJ brengen nieuws vanuit de wereld op jouw scherm, en bouwen mee aan de nieuwe wereld, in samenwerking.


Facebook

Vzw Hands For Freedom heeft als belangeloos doel : Het bijstaan en informeren van zowel leden als het grote publiek, op eender welke wijze en via alle mogelijke instrumenten en media kanalen, over alle aangelegenheden die raken aan de rechten en vrijheden van de mens, de vrijheid van ondernemen, de gezondheid, het welzijn.

Het organiseren van gerechtelijke procedures voor personen en ondernemingen. Daarnaast kan de vzw alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Globe Facebook
IBBO

IBBO: “Ik Ben Bewust Onderwijs” scholen voor de leeftijd van 4 -18 jaar en ouder

Het richt zich op het bewust worden van het eigen proces. Individuele aanpak en onderwijs op maat staan daarbij centraal! Elk kind heeft recht op aandacht, liefde en begeleiding. IBBO gaat uit van de passie en talenten van elk kind. Deze worden benadrukt om verder te ontwikkelen. Daarnaast wordt er ook aandacht geschonken aan de ontwikkelingspunten van het kind. Deze ontwikkelingspunten worden omarmd in plaats van afgekeurd. IBBO werkt vanuit een positieve benadering en staat met een open en eerlijke houding tegenover het leerproces van het kind.

Globe
Kdanse VZW

Kdanse vzw wil een bescheiden oefenschool zijn waar jonge ouders steun en begeleiding vinden in de ontwikkeling van de affectieve relatie met hun (ook ongeboren) kindjes. Jonge gezinnen krijgen op eenvoudige manier de kans om het onderscheid tussen de praatjes en de heilige werkelijkheid terug te ervaren. Zodat we terug voeling krijgen met de van gevoel doorstraalde redelijkheid. Zelfvertrouwen, zelfbeschikkingsrecht, autonomie en immuniteit gaan samen. Warm welkom.

Globe
Kiko

KIKO is een INNERLIJKE REIS waar jij mag ontdekken hoe jij bent zoals jij bedoeld bent om te zijn vanuit liefde en veiligheid.Via ZELFZORG nodigen we jou uit om voeling te maken met jouw BINNENWERELD en om STILTE en RUST toe te laten. Via CREËREN, door te schilderen, boetseren of tekenen, verwerk en uit jij jouw INDRUKKEN, GEVOELENS en GEDACHTEN zonder woorden.Via VERBINDING wordt jij uitgenodigd om in jouw eigen kracht te staan. Zo kan jij jouw wereld creëren voorbij jouw dromen en wensen!Voel je welkom!

Globe
Kla.tv

Kla.tv is een internationaal nieuwsmedium uitgezonden in meer dan 80 talen. Het doel is een tegenstem te geven op de vaak eenzijdige mainstreammedia. Honderden vrijwillige medewerkers helpen mee aan het maken van de uitzendingen. Ons loon is de wijde verspreiding van de uitzendingen.

Meldt u vandaag nog aan bij onze nieuwsbrief!

Globe

De wereld is ons klaslokaal. We zijn namelijk onderdeel van een ecosysteem en elk deel is van belang om in balans te blijven. Binnen Kokopelli streven we naar het leiden van een zinvol leven ten behoeve van het collectief.
De verbinding met Moeder Aarde staat hierin centraal. We leren onze kinderen voor zichzelf, de ander en de Aarde te zorgen, waardoor de Aarde ook voor ons en de volgende generaties zorgt.

Globe Facebook


Wij zijn een creatief, bewegend en songschrijvend collectief dat oproept tot bewegen, zingen, verbinden en liefdevol samenzijn.


Facebook

Mannaz Agora

Twaalf jaar geleden opgestart als een noodoplossing voor mijn eigen HSP dochter, is Mannaz vzw inmiddels uitgegroeid naar expertisecentrum voor hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid. Zowel ouders als jongeren kunnen bij ons terecht voor informatie, workshops, lezingen en therapie. Daarnaast hebben we al 12 jaar een middelbare school.

Globe Facebook
Meer Democratie

Doorheen de tijd zijn vele mensen hun geloof in democratie verloren en dat is normaal omdat we in een schijndemocratie leven. Echter zonder democratie is er geen goed functionerende economie, geen rechtsstaat en geen vrede. Sinds de corona crisis is het overduidelijk geworden ‘Wie slaapt in een democratie wordt wakker in een dictatuur!’ De Beweging Meer Democratie streeft al jaren voor directe democratie in Vlaanderen, België en Europa. Wij hebben de nodige kennis in huis en NU hebben wij elk van jou – het volk – nodig om directe democratie te kunnen implementeren. Join the movement ‘Government of the people, by the people and for the people’, want samen kunnen we het tij nog keren

Globe
Mens en vrijheid

Ons doel is om mensen te ondersteunen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Facebook
Onder de eiken

Onder De Eiken is een speelbos / vrijplaats in Lippelo (bij Puurs / Dendermonde) waar kinderen vrij mogen spelen en in verbinding met zichzelf, elkaar en de natuur, zodat ze mogen zijn wie ze willen zijn en kunnen worden wie ze willen worden.Een ongedwongen leerplek waar kinderen die nu thuis blijven of thuisonderwijs volgen sociaal contact kunnen houden, spelend leren, zelfredzaam worden en in de natuur kunnen zijn.

Globe

Wij zijn graag VOOR iets in plaats van tegen iets.Voor positieve verandering, voor nieuwe ideeën. ​OPEN UP is een plaats waar we alle positieve en actieve mensen verbinden. Op onze website verzamelen we leuke acties en maken we kenbaar hoe jij je bijdrage kan leveren. Contacteer ons gerust indien je mee wil helpen of om zelf jouw actie aan te kondigen. Kom naar buiten want je bent niet alleen en wij hebben je nodig.

Globe
Open zorg

Openzorg.be is een makkelijk raadpleegbaar platform waar zorgvraag en -aanbod elkaar snel kunnen vinden. Keuzevrijheid is onze basisnorm. Iedereen is welkom ! Elke crisis betekent chaos en uit chaos kan iets nieuws geboren worden.Momenteel staat de zorg onder druk en wordt er aangestuurd op uitsluiting en verdeel-en-heers met medische pasjes.Dat is niet de samenleving die wij voor ogen hebben.

Met Openzorg.be willen we -samen met jou- een bijdrage leveren om een nieuwe wereld te scheppen van verbinding en solidariteit.

Globe
Open citizens

Onafhankelijk Burgers-persorgaanWe maken ons zorgen over de constante aanslagen op onze vrijheid, over onze gezondheid en over de zware censuur.We schrijven o.a. Open Brieven naar personen en organisaties met cruciale functies in onze maatschappij (teken ze mee).Deze kondigen we aan via persmededelingen en in onze nieuwsbrief en publiceren we op onze site en via Telegram. Geweldloos dus. Zie Gandhi o.a.

Globe
Pidou land

Wij staan voor een echte vrije en menselijke democratie. Pidou zijn is vooral een gemoedstoestand. Het is niet zijn lidmaatschap van een groep die je Pidou maakt. Het zijn de waarden die wij verdedigen die bepalen of je een echte Pidou bent ! 

Globe

U kan bij onze vzw terecht voor vragen in verband met het vaccineren van uzelf of uw kind. Of u al dan niet laat vaccineren moet een bewuste keuze zijn. Een vaccinatie is een volwaardige medische ingreep die met de nodige omzichtigheid moet gepland en uitgevoerd worden. Vaccins zijn slechts matig werkzaam, andere zelfs helemaal niet. Bovendien houdt elk vaccin een aantal risico’s in, gaande van een voorbijgaand ongemak tot blijvende schade aan de gezondheid. Dit is een goede reden om u grondig te informeren en eens ernstig na te denken voor u beslist tot vaccineren.

Globe


PV&V wil een politieke stem geven aan alle mensen, groepen en verenigingen die het niet eens zijn met het actuele corona-beleid.


Globe

Wij willen de inwoners ondersteunen in de #emancipatie, #ontvoogding, onszelf bevrijden uit de machteloosheid, die soms voelt alsof we #gegijzeld worden door de #volksvertegenwoordigers, we zijn er voor de inwoners die naast #stemrecht ook #referendumrecht eisen, om samen meer controle te krijgen over het beleid en over de beleidsmakers.
We willen samen een alternatief zijn voor de bestaande traditionele partijen die ons al decennialang teleurstellen.
Volksvertegenwoordiging faalt, we hebben dringend zelf wetgevende macht nodig. Inwoners weten waarom, wij kunnen dat evengoed.

Globe

Save Belgium is begin 2020 ontstaan naar aanleiding van de plotse uitrol van 5G-light door Proximus. Wat ons samenbracht, was de verontwaardiging dat het bedrijf midden in de corona lock-down een nieuwe en niet door onafhankelijke wetenschappers geteste technologie losliet op mens en maatschappij. En dat zonder het minste protest van de overheid.

Uit het spontane protest van brede lagen van de bevolking over een uitrol die zowel onwettig was als ondemocratisch, is Save Belgium gegroeid. Save Belgium wil structuur brengen in de samenwerking en de acties van iedereen in ons land die geen 5G wil en streeft naar een stralingsarme leefomgeving.

Save Belgium gaat echter over veel meer dan 5G. Zij ijvert voor een land waarin ouders zelf beslissen over de vaccins die aan hun kinderen gegeven worden. Een land waarin mensen gezond kunnen eten en leven. Voor zichzelf kunnen uitmaken wat het beste voor hen is. In welke leefomgeving ze willen wonen. Een land waar mensen wonen die zich steeds meer bewust worden van de schoonheid en de grootsheid van hun verantwoordelijkheid op onze aarde.

Globe Facebook

Ondanks de talrijke pogingen om ons te onderdrukken, te manipuleren, ons in angst te houden, onze vrijheid weg te nemen, en onder de duim te houden, willen we toch voor de liefdevolle manier gaan om dit alles te bestrijden. Tenslotte mét liefde bereik je liefde, en dat is toch wat we willen? Een liefdevolle wereld… Voor ons, onze kinderen, hun kinderen, voor de dieren, de natuur,…Kortom, laten we met zijn allen een paradijs op aarde creëren. Protesteren tégen iets ligt uiteraard voor de hand, dus laten we zoeken naar PRO actieve manieren en die dan ook omzetten in daden en/of activiteiten. Iedereen die in zijn hart voelt dat deze manier van leven of soms zelfs óverleven, niet de manier is die hij/zij voor ogen had/heeft, maar die zoekt naar een zachte, liefdevolle, harmonieuze en vrije manier van leven. Welkom bij the Soldiers Of Love. Want het kan!!

Facebook
Spiritoo

Spiritoo, het alternatief sociaal netwerk MET Privacy,  ZONDER censuur. Wil jij ook graag met respect behandeld worden?
 Op een netwerk dat je gegevens niet verkoopt? 
Waar je je thuis voelt, ook met andere ideeën?

Bij Spiritoo kun je online en offline met gelijkgestemde zielen hartverwarmende dingen doen!

Globe
Stichting Ik wil gewoon naar school

De stichting is opgericht door ouders die verontrust zijn over het effect dat de overheidsmaatregelen hebben op het onderwijsklimaat. De maatregelen zijn zowel mentaal als psychisch schadelijk en maakt dat kinderen zich niet meer veilig kunnen voelen op school.

Globe Facebook Instagram Twitter
't gezondheidshuis orchidee

Bij ‘t Gezondheidshuis orCHIdee is iedereen welkom voor gezonde behandelingen, shiatsu, drukpuntmassage, healingwerk, ademwerk, postnataal werk, traumawerk, Ace/mef methode van Dr. Ramesh, inzichten in je klacht verkrijgen.

Globe


Zenfit

Wij geloven in een nieuwe samenleving waar we in eenheid samen leven en zelf onze gezondheid en leven in eigen handen nemen. Afstappen van ons geconditioneerd denken  waaruit we gaan leven met een zuivere geest. vol overgave en een egoloos bestaan. Wij begeleiden mensen om in contact te komen met de ware genezer die in ons zit. Dit doen we door EFT Therapie, Conflict oplossing DR Hamer, meditatie, natuurlijke voeding, training van de geest en ademhaling.


Globe


Facebook

Onze groep is in het leven geroepen om bij te dragen aan het actief stappen zetten naar zorg en vrijheid en behoud van menselijke waarden voor kinderen en jeugd en iedereen in en rond het onderwijs. Leerkrachten, ouders, grootouders, CLB medewerkers, opvang personeel, administratieve medewerkers, coaches, technisch- en onderhoudspersoneel, beleid, pedagogische ondersteuners, directies enz, verenigt u!
Elke stap heeft zin!

Facebook


Tegenstroom

Tegenstroom is een onafhankelijke organisatie, gegroeid vanuit de basis. Tegenstroom wil werken aan een rechtvaardige wereld. Onrecht willen we aan de kaak stellen en invloed uitoefenen waar mogelijk. We informeren onze achterban via nieuwsbrieven, webinars, petities en ondersteunen de acties van gelijkgezinden. Welkom bij ons!


Facebook

Wij mensen zijn het product van miljoenen jaren evolutie. Een oneindige, natuurlijk intelligentie, een natuur waar iedereen onderdeel van is. Die het denken en je ego overschrijdt. The Healthman biedt boeken, live programma’s en online programma’s voor mensen die volop levenslust en plezier willen ervaren, minder last van klachten willen hebben en het vertrouwen in hun lichaam terug willen krijgen. Daniel helpt mensen op een natuurlijke manier herstellen van ziekte en leert hen om hun immuniteit te vergroten. Dit vanuit Ayurvedische principes.

Globe Facebook Instagram Linkedin

The Human Side is een informatief en verbindend platform voor alle mensen en initiatieven die willen ijveren voor een meer humane aanpak van de coronacrisis. We streven naar een open debat en een transparanter beleid. The Human Side brengt iedereen samen die deze bezorgdheid deelt, zich hiervoor inzet of simpelweg informatie wil delen en een klankbord wenst.

Globe Facebook
The jewel within yoga

Ons doel is om mensen te ondersteunen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Globe Facebook
UnderTheOkaTree

Vele harten hebben het samen uitgestuurd en ons ritme slaat sterk, gegrond en verbindend. Under The OKA-TREE is als zijtak van OKA-TRI ontstaan vanuit het groot verlangen naar een gezonde, natuurlijke community. Onder de boom komen we samen om te zijn, te verbinden, uit te wisselen, te genieten, te delen, te leren, te creëren…

Globe

Wij strijden voor het behoud van een democratische rechtsstaat waarin ook onze kinderen nog de mogelijkheid hebben om zich in vrijheid te ontplooien en een leven te leiden met hun eigen overtuigingen en meningen. Deze vrijheden en grondrechten zijn het afgelopen decennium steeds verder in het gedrang gekomen.

Globe Facebook

Je hebt waarschijnlijk al ontdekt hoe de huidige matrix / maatschappelijk systeem jou klein en in slavernij houdt? Nee, dan zal je op deze site de nodige info vinden.

Globe

Vrijland staat open voor mensen die zich daadwerkelijk willen engageren, die effectief willen bijdragen tot de opbouw van een nieuwe samenleving. Niet via grote theorieën, maar via concrete projecten die ons welzijn en onze autonomie vorm geven. Een samenleving die constructief is, creatief, autonoom en geëngageerd. Vrij van angst of competitie. Waar ieder lid van die samenleving ten volle de kans krijgt het beste in zichzelf aan bod te laten komen.

Wil je graag meer weten over dit project? Ga lekker zitten en snuffel es rond… 

Globe


Educreatie

Wij verbinden graag gezinnen met alternatieve leerinitiatieven, zodat iedereen zich meer gesteund, gevoed, gedragen en geïnspireerd voelt.


Globe

Levende gemeenschap

bewustzijn, soevereiniteit & natural law, onderwijs, medische zorg (germaanse geneeskunde/healing), zelfredzaamheid, een natuurlijk en gezond leven……leven bestaat uit alle lagen dus we beslaan zoveel mogelijk lagen. – nieuwe website samenvrijleven.site nog in opbouw –

Globe

Wakkere Burgers, waar staan we voor?

De Wakkere Burgers zijn een groep van bezorgde mensen die willen dat iedereen met hoop en vertrouwen de toekomst tegemoet kan zien. Dat iedereen zich vrij voelt te gaan en te staan waar hij of zij wil. Wij willen een betere wereld, en dat is niet de wereld die heeft geleid tot deze corona-toestanden. Wij willen weer zelf bepalen wat er gaat gebeuren, wij willen niet meer bestuurd worden door niet democratisch verkozen supranationale instellingen en bedrijven, die over onze hoofden heen bepalen wat goed voor ons is, die onbereikbaar zijn en die hun halve waarheden continu over ons uitstrooien.

“Ons harnas is de liefde, ons wapen is de waarheid”.

Globe


Alternatieve nieuwssite met het nieuws dat de MSM doodzwijgt. Een totaal andere kijk op het nieuws, waar wij mensen willen informeren hoe deze wereld echt in elkaar zit.

Wij zijn volledig onafhankelijk, de site wordt gerund met onze eigen middelen. We hangen dus niet af van sponsors die mee onze inhoud bepalen. We zijn politiek neutraal (enfin, eigenlijk helemaal tegen politiek).

Ook interessante dingen te vertellen? Dan kan u uw eigen artikels uploaden op onze website.


Globe


Facebook

Welkom bij mij

Welkom bij mij – bienvenue chez moi  is een Belgisch initiatief met een digitaal portaal waarop je inclusieve ondernemers en aanbieders terug vindt.

Globe

De doelstelling van deze groep is om de wetgeving mbt het recht wat je hebt als mens, ten alle tijde bij je te hebben. Om zo sterker in je schoenen te staan. En in bepaalde situaties die zich wellicht voor kunnen doen, kenbaar te maken op welke wetten jij beroep doet. – onschendbaarheid van het lichaam – recht op keuze vrijheid (morele en geloofsovertuiging) – tegen uitsluiting, medische discriminatie – vrijheid van verplaatsing – ….. Gebaseerd op de Universele rechten van de Mens, kinderrechten, Internationale cq Europese en Nationale grondwettelijke beginselen, …..

Globe Facebook

Bezorgd over de impact van de maatregelen op school voor jouw kind(eren)? je staat niet alleen! Veel bezorgde ouders en leerkrachten voelen zich alleen en machteloos over het lot van (hun) kind(eren) op school door het coronabeleid. Wij de ouders helpt je in contact te komen met andere bezorgde ouders en leerkrachten, zodat jullie samen in actie kunnen komen om jullie kinderen/jongeren te beschermen.

Globe

De witte rozen zijn een gedecentraliseerd wereldwijd netwerk van onafhankelijke activisten – elk een krachtige eenmansoperatie – die allemaal samenwerken om een ​​broodnodig tegenverhaal te verspreiden tegen de meedogenloze aanval van angstzaaierij, leugens en propaganda waaraan we sinds dag allemaal zijn onderworpen een van de Covid-19 “pandemie”.

Facebook

Yunite is een social media platform, community en academy in één. Hier vind je de functionaliteiten van Facebook, Netflix en Mindvalley samengevoegd. Het grote verschil? De informatie is ongecensureerd. Yunite gelooft in de volledige vrijheid van meningsuiting. Iedereen is welkom en niemand wordt uitgelachen. Wij doen niet aan censuur. Wil je een onderwerp bespreken dat op de gangbare social media platformen verwijderd wordt? Daar is bij Yunite alle ruimte voor. Discussieer, leer nieuwe mensen kennen, start initiatieven en vind de waarheid. Wij bieden alle mogelijke informatie gerangschikt en overzichtelijk aan. Je kunt zelf ook informatie toevoegen. Zo creëren we samen een transparant overzicht.

Globe
5 voor 12

5 voor 12 is een groep mensen, decentraal, zonder juridische structuur, zonder bestuur, zonder hiërarchie. Vormloos als los zand maar des te sterker verbonden door de gemeenschappelijke waarden van vrijheid, eerlijkheid, vriendschap, zelfbeschikkingsrecht en soevereiniteit. Bij 5 voor 12 kennen we de ‘agenda’ met dystopische doemscenario’s, maar kijken we het gevaar in de ogen, laten we onze angsten achter ons en werken we positief en samen toe naar wat we wél willen. We zullen het samen moeten doen; er is niemand die ons komt redden, wij zijn aan zet en temidden van een epische machtsstrijd worden we nu gedwongen om keuzes te maken. Wegkijken kan niet langer. Net daarom is deze crisis tegelijk een gigantische opportuniteit. In het Chinees is ‘crisis’ (weiji) niet toevallig een samenstelling van gevaar (wei 危) en kans (ji 机). Wij grijpen dit laatste.

Globe
A-little-magic

A little magic biedt een oplossing via ons zorgvuldig uitgewerkt kwaliteitsaanbod. Wij maken een deal met jou en wij geven jou een full service pakket om jouw ziel te revalideren en hem terug te voorzien van alle zuurstof dat die ooit tekort is gekomen.
Wij bieden jou zowel coachingsgesprekken als trainingen ect… Kom gerust eens met ons kennismaken, wij luisteren naar je en maken samen met jou, jouw kwaliteitsaanbod op maat. A little Magic biedt een antwoord op alles wat uw levensvreugde in de weg staat, op alles wat u stress geeft en wat u mentaal fysisch of geestelijk vermoeid. Mist u ook soms wat magie in uw leven? Contacteer ons dan vandaag nog! Voor meer info, kijk ook even in ‘Ons aanbod‘.
Love will always find a way!

Globe Facebook
A.L.I.V.E.

Wij delen informatie en inspiratie over alles met betrekking tot educatie, thuisonderwijs, alternatieve schoolsystemen, unschooling,…Ons doel is om een ondersteunend sociaal netwerk uitbouwen van ouders en jongeren die de Covid schoolsystemen willen verlaten en op zoek zijn naar haalbare alternatieven. Deze alternatieven willen we ook concretiseren via het opzetten van regionale educatieve kernen (zoals minischooltjes, gedeeld thuisonderwijs,…). Eveneens willen we mogelijkheden zoeken/aanbieden om de vriendenkring van kinderen en jongeren (die gedeeltelijk wegvalt zonder school) te vergroten.

Facebook
Amaai

Amaai is ontstaan op de straten van protest. Sinds 2018 liepen we gereld mee op protesten omtrent fisclae gerechtigheid voor een sociale gerechtigheid. Daarbij zagen we vaker dat informatie omtrent protesten verloren ging op sociale media en dat er heel wat groeperingen heel legitieme eisen hebben. Onze visie is dat alles begint en ook kan eindigen in de Wetstraat als het volk de eendracht kan vinden. In de zomer van 2020 zijn we Amaai.be, de partykalender voor jouw protest begonnen, om alle protesten die verbindend zijn te gaan centraliseren in een handige kalender. Daarnaast livestreamen we ook deze protesten op ons youtube.com/amaai kanaal om acties meer zichtbaarheid te geven en vooral de negatieve sensatie berichten die msm geeft in het nieuws omtrent protesten te gaan counteren.

Globe Facebook Youtube

Artsen Voor Vrijheid is een neutrale, onafhankelijke organisatie die getuigenissen verzamelt van artsen en specialisten, zorgpersoneel en verpleegkundigen, wetenschappers en laboranten, patiënten en hun familie, zelfstandigen, werknemers en ouders. Artsen Voor Vrijheid biedt een platform en klankbord aan vele artsen die de maatregelen kritisch benaderen. Daarnaast bieden we een overzicht van actuele informatie komende van andere bronnen rond de corona crisis. 

Globe Facebook
AYKOHUIS

Mensen in contact brengen met hun potentieel, hun zielskwaliteiten en hun levensmissie, zodat meer mensen echt de job gaan doen die werkelijk bij hen past. Doen waarvoor je geboren bent. We gaan er vanuit dat als iedereen zijn levensmissie leeft er meer harmonie, vreugde, vervulling en plezier in mensen hun leven en in de wereld komt.

Globe Facebook

Alle Belgen samen voor vrijheid, op elk moment, op elke plaats!

Facebook
Belgium Assembly

Het doel van de Belgium de jure Assembly is samen met elkaar, zelfbestuur te bevorderen door toezicht te houden op gekozen  vertegenwoordigers op lokaal en landelijk niveau, om ervoor te zorgen dat zij transparant en in overeenstemming met hun gezworen ambtseed handelen in het belang van het volk. Wij nemen onze positie als vrije mens in, eisen onze fundamentele, natuurlijke en oorspronkelijke menselijke (geboorte)rechten op, waaronder leven in vrijheid, met gezond voedsel, schone lucht, schoon water en voldoende eigen grond om samen van te leven.

Help mee de toekomst van uw gemeenschap vorm te geven.

Globe

Wat zijn bewuste Burgers? Dat zijn we potentieel allemaal, de vraag is wil jij dat zijn ? Want waarheid is soms moeilijk te verteren. Het is ook niet makkelijk om waarheid te vinden. Ben jij dan tevreden met een junk variant? Wij niet! Waarheid duurt het langst Filosofie van Bewuste Burgers Bij Bewuste Burgers stellen we ons vragen, durven we twijfelen; we onderzoeken en trachten antwoord te geven op de vraag: Is het waar? We trachten leugens te doorprikken en zien verbanden. We leggen bloot wat verhuld was. Kritisch denken maakt geen compromis. We vertellen dus ook graag ‘de andere kant’ van het verhaal. Ben jij ook een Bewuste Burger (in wording)? Wil je verbinden?

Globe Facebook


Bewuster

Sinds jaren is Bart bezig met het zich verdiepen in allerlei gebieden die te maken hebben met gezondheid en bewustzijn. Hij is enorm bezorgd over waar het heen gaat met de gezondheid van de mensheid én ons moeder aarde. Het is alvast duidelijk dat het ene direct verbonden met het andere. Bart is tevens een behoorlijk actieve influencer op Facebook, beheert daar ook een eigen groep en plaatst op wisselende tijdstippen ook informatie in zijn groep, de Kokopelli-groep en andere… Ook op YouTube plaats hij nu en dan ook wel eens een video die mensen van informatie voorziet. De bedoeling is alweer: mensen wat bewuster maken omtrent veel verschillende onderwerpen. Hij is ook bezig met het schrijven van twee gezondheidsgidsen, dus druk bezig met ‘creatie’ van allerhande nuttigs. (op komst) Je kan alvast behoorlijk wat interessante bestanden vinden in zijn Facebook-groep.


Globe


Facebook

Centrum voor handanalyse

Meer inzicht geven in wat je echt voldoening geeft in je leven. Zelfkennis en zelfontwikkeling.

Globe
Corona Enquête

Perceptietest & informatieve site

We weten allemaal dat er mensen sterven aan corona, maar weet jij hoe dodelijk het virus effectief is?Omdat ik merkte dat bijna geen enkele medeburger me dat kon vertellen, ben ik begonnen met het ontwerp van deze korte enquête. Ik merk dat er veel angst leeft, ook bij kinderen en jongeren. De maatregelen richten naar de mening van veel artsen en professoren meer schade aan dan het virus. En dan rest nog de vraag of de maatregelen wel hun doel bereiken.

Globe
Crystal energetics

Bij Crystal Energetics staat de holistische benadering centraal. Je kan bij ons terecht voor kristal therapie, om energetische en fysieke blokkades op te lossen zodat je naar je blauw print kan gaan. Je kan bij ons ook terecht voor voetreflexologie alsook voor fertiliteitsreflexologie, zwangerschapsreflexologie en sportreflexologie. We kunnen je verder helpen als je op zoek bent naar een energetische huiszuivering. 

Globe
De Gouden burgerbeweging logo

Alle Belgen verenigen zich, jong en oud, gevaccineerd of niet gevaccineerd, tegen schending rechten, discriminatie, medische dwaling, schade berokkenende maatregelen en voor lichamelijke integriteit, zelfbeschikking en integratieve gezondheidspromotie. De Gouden Burgerbeweging wil gehoor geven aan het gedeelde lijden, de gedeelde zorgen inzake de aanhoudende restricties, maatregelen, (indirecte) discriminaties binnen de samenleving, de cultuur van censuur en schikken. Wij worden geraakt in onze mensenrechten en tegen elkaar uitgespeeld zodat de aandacht wordt afgeleid van geopolitieke plannen.

Globe Facebook
De weefboom

Wie die op zoek is naar informatie of advies, wie meer info wil over de vermelde mogelijkheden, … ivm thuisonderwijs in Vlaanderen kan bij ons terecht. De Weefboom is een (Vlaamse) groep van en voor – al doorwinterde en ervaren, maar evengoed ook pas gestarte – thuisonderwijsgezinnen die elk autonoom hun eigen pad gaan, maar samen een aantal dingen willen regelen. Hopelijk kan de verbondenheid groeien en zo samen sterker staan om de belangen van onze kinderen te behartigen.

We omschrijven onze groep liever als een virtuele thuisonderwijzersgroep, omdat het woord thuisonderwijscollectief toch net een iets andere connotatie heeft waarbij er dan meestal een een privéschooltje met contactonderwijs in groepen wordt gedacht. 

Globe Facebook
Soft revolution of love

Wij verspreiden Liefde over de wereld en interviewen mensen wereldwijd in het Nederlands en Engels. Wij zamelen hiermee geld in voor Paard Als Spiegel, om kinderen die het moeilijk hebben te helpen.

Globe
Dingeman

Dingeman de Visser schept kwetsbare, gevoelige, melodieuze muziek die soms direct, confronterend en bewegingbrengend is. Puur, rauw, authentiek, levend en recht in en vanuit het hart. Over de mooie, liefdevolle, natuurlijke, oorspronkelijke en sprankelende dingen. 

Dingen die echt Vrij en Levend zijn. Bezield. Heel. Kracht!

En uiteraard Liefde.

Globe

Wij, artsen en gezondheidsprofessionals, willen via deze weg onze ernstige bezorgdheid uiten, in verband met de gang van zaken de afgelopen maanden rondom de uitbraak van het SARS-CoV-2 virus. We vragen hier een open debat, waar alle experten aan bod komen zonder enige vorm van censuur.

Globe

Onafhankelijk, educatief, ecologisch en sociaal project waar vzw’s en particulieren een co-workingspace wordt aangeboden. Dit op een bewuste en zelfvoorzienende manier. We staan open voor allerhande constructieve en creatieve samenwerkingen.

Globe Facebook Instagram Youtube
Kustketting

Wat gaande is in de wereld, brengt iedereen wat van de kaart. We leven in ongewone, turbulente en uitdagende tijden. Polariserende krachten proberen ons te verdelen. Maar uiteindelijk streven wij allen hetzelfde na: een mooie toekomst waar vrijheid en gezondheid hand in hand gaan.

Ja, wij geloven dat het anders kan!  Jij ook?Maak jij mee het verschil? Kom dan samen een ketting vormen aan onze kust! Op die manier help je mee om een krachtig beeld de wereld in te sturen. Want licht en liefde hebben geen spandoeken of slogans nodig: zoiets spreekt voor zich!Samen houden we stand, met de hakken in het zand!

Facebook
Eenheid

Eenheid.be is een nieuwe onafhankelijke informatiewebsite met als enige doel de Vlaamse burger te informeren en te herenigen. Het aanreiken van objectieve berichten en het stimuleren van kritisch denken, in afwezigheid van dogma’s.Eenheid.be is een medium om voor elke gelijkgestemde kritische burger een objectieve kijk aan te leveren en de mogelijkheid om zelf ook gehoord te worden. Wij zijn dus ook op zoek naar personen en organisaties die wensen te publiceren op onze website. Het is hoog tijd voor hereniging, oprechte democratie, gelijkheid voor iedereen en recht op vrije meningsuiting.

Globe Facebook


Al veel te lang nemen onze Europese regeringen illegale en disproportionele  maatregelen die onze vrijheden inperken. Onder het mom van een wereldwijde pandemie vaardigen zij wet na wet uit die onze fundamentele mensenrechten of de huidige grondwet volledig negeren. Daardoor komen  alle Europese landen momenteel aan de rand van een dictatuur te staan. De ergste ziekte die we uit China hebben geïmporteerd, is niet het virus, maar totalitarisme.

Genoeg is genoeg!


Facebook

FreeSpiritsCommunity

Wij geloven dat vrijheid betekent dat er niemand of niets is dat je hoeft te vertellen wat je wel of niet moet doen. Wij geloven dat echt vrij zijn betekent leven in Liefde, Vrijheid, Natuur, Schepping, Verbinding, Harmonie, Respect, Overvloed en Vreugde.

Wat doet Free Spirits Community?

Wij maakten het sociale platform voor vrije mensen die samen een nieuwe aarde creëren. We verbinden mensen on- en offline, maken initiatieven zichtbaar en uitvoerbaar. We maken donatiecampagnes voor de aankoop van land om in vrijheid op te leven.

 

Globe


Free the children

Ons doel is het herstellen van alle grondrechten voor kinderen/jongeren, zoals ze staan ingeschreven in de Belgische grondwet. Wij willen ervoor pleiten dat jongeren terug volwaardig onderwijs kunnen volgen en ijveren er ook voor dat de overheid de volgende jaren voldoende middelen vrij maakt om scholen bij te staan de enorme leerachterstand te helpen wegwerken. Hiervoor is een goede planning en langetermijnvisie noodzakelijk. Wij willen ook dat er een langetermijnplan komt om te werken aan de psychologische gevolgen die ontstaan zijn door het gebrek aan normaal sociaal contact met leeftijdsgenoten. Belangrijke artikels uit de grondwet nemen wij als leidraad in onze visie. Lees er meer over op onze pagina.


Globe


Facebook


Nathumani

Go Wild organiseert verbindingsactiviteiten in een groene omgeving in Oost-Vlaanderen (Stekene) De meeste activiteiten vertrekken vanuit Go Wild, en richt zicht eerder op mensen die nu, concreet op beperkingen stoten wat betreft sociale activiteiten en hiervoor een oplossing zoeken. Het platvorm bied verbindende activiteiten aan, in de ruime context. Moest je interesse hebben om hier iets te organiseren, contacteer ons dan. ✔ Anderzijds wordt er hier ook evenementen geplaatst die oorspronkelijk door NatHumAni (nieuwe Groenezorginitiatief – ook in volle coronatijd opgestart) wordt organiseert, en dus voor iedereen toegankelijk zijn. Deze activiteiten richt zich op beleving, en het contact met de natuur en dieren. Gelieve hier dan ook rekening mee te houden dat er hier mensen aanwezig zullen zijn die nog niet beseft welke impact wat er allemaal gebeurt op ons heeft. Respect voor elkaar en elkaars menig wordt dus gevraagd.


Facebook


GDPMEDIA

WIJ brengen nieuws vanuit de wereld op jouw scherm, en bouwen mee aan de nieuwe wereld, in samenwerking.


Facebook

Vzw Hands For Freedom heeft als belangeloos doel : Het bijstaan en informeren van zowel leden als het grote publiek, op eender welke wijze en via alle mogelijke instrumenten en media kanalen, over alle aangelegenheden die raken aan de rechten en vrijheden van de mens, de vrijheid van ondernemen, de gezondheid, het welzijn.

Het organiseren van gerechtelijke procedures voor personen en ondernemingen. Daarnaast kan de vzw alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Globe Facebook
IBBO

IBBO: “Ik Ben Bewust Onderwijs” scholen voor de leeftijd van 4 -18 jaar en ouder

Het richt zich op het bewust worden van het eigen proces. Individuele aanpak en onderwijs op maat staan daarbij centraal! Elk kind heeft recht op aandacht, liefde en begeleiding. IBBO gaat uit van de passie en talenten van elk kind. Deze worden benadrukt om verder te ontwikkelen. Daarnaast wordt er ook aandacht geschonken aan de ontwikkelingspunten van het kind. Deze ontwikkelingspunten worden omarmd in plaats van afgekeurd. IBBO werkt vanuit een positieve benadering en staat met een open en eerlijke houding tegenover het leerproces van het kind.

Globe
Kdanse VZW

Kdanse vzw wil een bescheiden oefenschool zijn waar jonge ouders steun en begeleiding vinden in de ontwikkeling van de affectieve relatie met hun (ook ongeboren) kindjes. Jonge gezinnen krijgen op eenvoudige manier de kans om het onderscheid tussen de praatjes en de heilige werkelijkheid terug te ervaren. Zodat we terug voeling krijgen met de van gevoel doorstraalde redelijkheid. Zelfvertrouwen, zelfbeschikkingsrecht, autonomie en immuniteit gaan samen. Warm welkom.

Globe
Kiko

KIKO is een INNERLIJKE REIS waar jij mag ontdekken hoe jij bent zoals jij bedoeld bent om te zijn vanuit liefde en veiligheid.Via ZELFZORG nodigen we jou uit om voeling te maken met jouw BINNENWERELD en om STILTE en RUST toe te laten. Via CREËREN, door te schilderen, boetseren of tekenen, verwerk en uit jij jouw INDRUKKEN, GEVOELENS en GEDACHTEN zonder woorden.Via VERBINDING wordt jij uitgenodigd om in jouw eigen kracht te staan. Zo kan jij jouw wereld creëren voorbij jouw dromen en wensen!Voel je welkom!

Globe
Kla.tv

Kla.tv is een internationaal nieuwsmedium uitgezonden in meer dan 80 talen. Het doel is een tegenstem te geven op de vaak eenzijdige mainstreammedia. Honderden vrijwillige medewerkers helpen mee aan het maken van de uitzendingen. Ons loon is de wijde verspreiding van de uitzendingen.

Meldt u vandaag nog aan bij onze nieuwsbrief!

Globe

De wereld is ons klaslokaal. We zijn namelijk onderdeel van een ecosysteem en elk deel is van belang om in balans te blijven. Binnen Kokopelli streven we naar het leiden van een zinvol leven ten behoeve van het collectief.
De verbinding met Moeder Aarde staat hierin centraal. We leren onze kinderen voor zichzelf, de ander en de Aarde te zorgen, waardoor de Aarde ook voor ons en de volgende generaties zorgt.

Globe Facebook


Wij zijn een creatief, bewegend en songschrijvend collectief dat oproept tot bewegen, zingen, verbinden en liefdevol samenzijn.


Facebook

Mannaz Agora

Twaalf jaar geleden opgestart als een noodoplossing voor mijn eigen HSP dochter, is Mannaz vzw inmiddels uitgegroeid naar expertisecentrum voor hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid. Zowel ouders als jongeren kunnen bij ons terecht voor informatie, workshops, lezingen en therapie. Daarnaast hebben we al 12 jaar een middelbare school.

Globe Facebook
Meer Democratie

Doorheen de tijd zijn vele mensen hun geloof in democratie verloren en dat is normaal omdat we in een schijndemocratie leven. Echter zonder democratie is er geen goed functionerende economie, geen rechtsstaat en geen vrede. Sinds de corona crisis is het overduidelijk geworden ‘Wie slaapt in een democratie wordt wakker in een dictatuur!’ De Beweging Meer Democratie streeft al jaren voor directe democratie in Vlaanderen, België en Europa. Wij hebben de nodige kennis in huis en NU hebben wij elk van jou – het volk – nodig om directe democratie te kunnen implementeren. Join the movement ‘Government of the people, by the people and for the people’, want samen kunnen we het tij nog keren

Globe
Mens en vrijheid

Ons doel is om mensen te ondersteunen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Facebook
Onder de eiken

Onder De Eiken is een speelbos / vrijplaats in Lippelo (bij Puurs / Dendermonde) waar kinderen vrij mogen spelen en in verbinding met zichzelf, elkaar en de natuur, zodat ze mogen zijn wie ze willen zijn en kunnen worden wie ze willen worden.Een ongedwongen leerplek waar kinderen die nu thuis blijven of thuisonderwijs volgen sociaal contact kunnen houden, spelend leren, zelfredzaam worden en in de natuur kunnen zijn.

Globe

Wij zijn graag VOOR iets in plaats van tegen iets.Voor positieve verandering, voor nieuwe ideeën. ​OPEN UP is een plaats waar we alle positieve en actieve mensen verbinden. Op onze website verzamelen we leuke acties en maken we kenbaar hoe jij je bijdrage kan leveren. Contacteer ons gerust indien je mee wil helpen of om zelf jouw actie aan te kondigen. Kom naar buiten want je bent niet alleen en wij hebben je nodig.

Globe
Open zorg

Openzorg.be is een makkelijk raadpleegbaar platform waar zorgvraag en -aanbod elkaar snel kunnen vinden. Keuzevrijheid is onze basisnorm. Iedereen is welkom ! Elke crisis betekent chaos en uit chaos kan iets nieuws geboren worden.Momenteel staat de zorg onder druk en wordt er aangestuurd op uitsluiting en verdeel-en-heers met medische pasjes.Dat is niet de samenleving die wij voor ogen hebben.

Met Openzorg.be willen we -samen met jou- een bijdrage leveren om een nieuwe wereld te scheppen van verbinding en solidariteit.

Globe
Open citizens

Onafhankelijk Burgers-persorgaanWe maken ons zorgen over de constante aanslagen op onze vrijheid, over onze gezondheid en over de zware censuur.We schrijven o.a. Open Brieven naar personen en organisaties met cruciale functies in onze maatschappij (teken ze mee).Deze kondigen we aan via persmededelingen en in onze nieuwsbrief en publiceren we op onze site en via Telegram. Geweldloos dus. Zie Gandhi o.a.

Globe
Pidou land

Wij staan voor een echte vrije en menselijke democratie. Pidou zijn is vooral een gemoedstoestand. Het is niet zijn lidmaatschap van een groep die je Pidou maakt. Het zijn de waarden die wij verdedigen die bepalen of je een echte Pidou bent ! 

Globe

U kan bij onze vzw terecht voor vragen in verband met het vaccineren van uzelf of uw kind. Of u al dan niet laat vaccineren moet een bewuste keuze zijn. Een vaccinatie is een volwaardige medische ingreep die met de nodige omzichtigheid moet gepland en uitgevoerd worden. Vaccins zijn slechts matig werkzaam, andere zelfs helemaal niet. Bovendien houdt elk vaccin een aantal risico’s in, gaande van een voorbijgaand ongemak tot blijvende schade aan de gezondheid. Dit is een goede reden om u grondig te informeren en eens ernstig na te denken voor u beslist tot vaccineren.

Globe


PV&V wil een politieke stem geven aan alle mensen, groepen en verenigingen die het niet eens zijn met het actuele corona-beleid.


Globe

Wij willen de inwoners ondersteunen in de #emancipatie, #ontvoogding, onszelf bevrijden uit de machteloosheid, die soms voelt alsof we #gegijzeld worden door de #volksvertegenwoordigers, we zijn er voor de inwoners die naast #stemrecht ook #referendumrecht eisen, om samen meer controle te krijgen over het beleid en over de beleidsmakers.
We willen samen een alternatief zijn voor de bestaande traditionele partijen die ons al decennialang teleurstellen.
Volksvertegenwoordiging faalt, we hebben dringend zelf wetgevende macht nodig. Inwoners weten waarom, wij kunnen dat evengoed.

Globe

Save Belgium is begin 2020 ontstaan naar aanleiding van de plotse uitrol van 5G-light door Proximus. Wat ons samenbracht, was de verontwaardiging dat het bedrijf midden in de corona lock-down een nieuwe en niet door onafhankelijke wetenschappers geteste technologie losliet op mens en maatschappij. En dat zonder het minste protest van de overheid.

Uit het spontane protest van brede lagen van de bevolking over een uitrol die zowel onwettig was als ondemocratisch, is Save Belgium gegroeid. Save Belgium wil structuur brengen in de samenwerking en de acties van iedereen in ons land die geen 5G wil en streeft naar een stralingsarme leefomgeving.

Save Belgium gaat echter over veel meer dan 5G. Zij ijvert voor een land waarin ouders zelf beslissen over de vaccins die aan hun kinderen gegeven worden. Een land waarin mensen gezond kunnen eten en leven. Voor zichzelf kunnen uitmaken wat het beste voor hen is. In welke leefomgeving ze willen wonen. Een land waar mensen wonen die zich steeds meer bewust worden van de schoonheid en de grootsheid van hun verantwoordelijkheid op onze aarde.

Globe Facebook

Ondanks de talrijke pogingen om ons te onderdrukken, te manipuleren, ons in angst te houden, onze vrijheid weg te nemen, en onder de duim te houden, willen we toch voor de liefdevolle manier gaan om dit alles te bestrijden. Tenslotte mét liefde bereik je liefde, en dat is toch wat we willen? Een liefdevolle wereld… Voor ons, onze kinderen, hun kinderen, voor de dieren, de natuur,…Kortom, laten we met zijn allen een paradijs op aarde creëren. Protesteren tégen iets ligt uiteraard voor de hand, dus laten we zoeken naar PRO actieve manieren en die dan ook omzetten in daden en/of activiteiten. Iedereen die in zijn hart voelt dat deze manier van leven of soms zelfs óverleven, niet de manier is die hij/zij voor ogen had/heeft, maar die zoekt naar een zachte, liefdevolle, harmonieuze en vrije manier van leven. Welkom bij the Soldiers Of Love. Want het kan!!

Facebook
Spiritoo

Spiritoo, het alternatief sociaal netwerk MET Privacy,  ZONDER censuur. Wil jij ook graag met respect behandeld worden?
 Op een netwerk dat je gegevens niet verkoopt? 
Waar je je thuis voelt, ook met andere ideeën?

Bij Spiritoo kun je online en offline met gelijkgestemde zielen hartverwarmende dingen doen!

Globe
Stichting Ik wil gewoon naar school

De stichting is opgericht door ouders die verontrust zijn over het effect dat de overheidsmaatregelen hebben op het onderwijsklimaat. De maatregelen zijn zowel mentaal als psychisch schadelijk en maakt dat kinderen zich niet meer veilig kunnen voelen op school.

Globe Facebook Instagram Twitter
't gezondheidshuis orchidee

Bij ‘t Gezondheidshuis orCHIdee is iedereen welkom voor gezonde behandelingen, shiatsu, drukpuntmassage, healingwerk, ademwerk, postnataal werk, traumawerk, Ace/mef methode van Dr. Ramesh, inzichten in je klacht verkrijgen.

Globe


Zenfit

Wij geloven in een nieuwe samenleving waar we in eenheid samen leven en zelf onze gezondheid en leven in eigen handen nemen. Afstappen van ons geconditioneerd denken  waaruit we gaan leven met een zuivere geest. vol overgave en een egoloos bestaan. Wij begeleiden mensen om in contact te komen met de ware genezer die in ons zit. Dit doen we door EFT Therapie, Conflict oplossing DR Hamer, meditatie, natuurlijke voeding, training van de geest en ademhaling.


Globe


Facebook

Onze groep is in het leven geroepen om bij te dragen aan het actief stappen zetten naar zorg en vrijheid en behoud van menselijke waarden voor kinderen en jeugd en iedereen in en rond het onderwijs. Leerkrachten, ouders, grootouders, CLB medewerkers, opvang personeel, administratieve medewerkers, coaches, technisch- en onderhoudspersoneel, beleid, pedagogische ondersteuners, directies enz, verenigt u!
Elke stap heeft zin!

Facebook


Tegenstroom

Tegenstroom is een onafhankelijke organisatie, gegroeid vanuit de basis. Tegenstroom wil werken aan een rechtvaardige wereld. Onrecht willen we aan de kaak stellen en invloed uitoefenen waar mogelijk. We informeren onze achterban via nieuwsbrieven, webinars, petities en ondersteunen de acties van gelijkgezinden. Welkom bij ons!


Facebook

Wij mensen zijn het product van miljoenen jaren evolutie. Een oneindige, natuurlijk intelligentie, een natuur waar iedereen onderdeel van is. Die het denken en je ego overschrijdt. The Healthman biedt boeken, live programma’s en online programma’s voor mensen die volop levenslust en plezier willen ervaren, minder last van klachten willen hebben en het vertrouwen in hun lichaam terug willen krijgen. Daniel helpt mensen op een natuurlijke manier herstellen van ziekte en leert hen om hun immuniteit te vergroten. Dit vanuit Ayurvedische principes.

Globe Facebook Instagram Linkedin

The Human Side is een informatief en verbindend platform voor alle mensen en initiatieven die willen ijveren voor een meer humane aanpak van de coronacrisis. We streven naar een open debat en een transparanter beleid. The Human Side brengt iedereen samen die deze bezorgdheid deelt, zich hiervoor inzet of simpelweg informatie wil delen en een klankbord wenst.

Globe Facebook
The jewel within yoga

Ons doel is om mensen te ondersteunen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Globe Facebook
UnderTheOkaTree

Vele harten hebben het samen uitgestuurd en ons ritme slaat sterk, gegrond en verbindend. Under The OKA-TREE is als zijtak van OKA-TRI ontstaan vanuit het groot verlangen naar een gezonde, natuurlijke community. Onder de boom komen we samen om te zijn, te verbinden, uit te wisselen, te genieten, te delen, te leren, te creëren…

Globe

Wij strijden voor het behoud van een democratische rechtsstaat waarin ook onze kinderen nog de mogelijkheid hebben om zich in vrijheid te ontplooien en een leven te leiden met hun eigen overtuigingen en meningen. Deze vrijheden en grondrechten zijn het afgelopen decennium steeds verder in het gedrang gekomen.

Globe Facebook

Je hebt waarschijnlijk al ontdekt hoe de huidige matrix / maatschappelijk systeem jou klein en in slavernij houdt? Nee, dan zal je op deze site de nodige info vinden.

Globe

Vrijland staat open voor mensen die zich daadwerkelijk willen engageren, die effectief willen bijdragen tot de opbouw van een nieuwe samenleving. Niet via grote theorieën, maar via concrete projecten die ons welzijn en onze autonomie vorm geven. Een samenleving die constructief is, creatief, autonoom en geëngageerd. Vrij van angst of competitie. Waar ieder lid van die samenleving ten volle de kans krijgt het beste in zichzelf aan bod te laten komen.

Wil je graag meer weten over dit project? Ga lekker zitten en snuffel es rond… 

Globe


Educreatie

Wij verbinden graag gezinnen met alternatieve leerinitiatieven, zodat iedereen zich meer gesteund, gevoed, gedragen en geïnspireerd voelt.


Globe

Levende gemeenschap

bewustzijn, soevereiniteit & natural law, onderwijs, medische zorg (germaanse geneeskunde/healing), zelfredzaamheid, een natuurlijk en gezond leven……leven bestaat uit alle lagen dus we beslaan zoveel mogelijk lagen. – nieuwe website samenvrijleven.site nog in opbouw –

Globe

Wakkere Burgers, waar staan we voor?

De Wakkere Burgers zijn een groep van bezorgde mensen die willen dat iedereen met hoop en vertrouwen de toekomst tegemoet kan zien. Dat iedereen zich vrij voelt te gaan en te staan waar hij of zij wil. Wij willen een betere wereld, en dat is niet de wereld die heeft geleid tot deze corona-toestanden. Wij willen weer zelf bepalen wat er gaat gebeuren, wij willen niet meer bestuurd worden door niet democratisch verkozen supranationale instellingen en bedrijven, die over onze hoofden heen bepalen wat goed voor ons is, die onbereikbaar zijn en die hun halve waarheden continu over ons uitstrooien.

“Ons harnas is de liefde, ons wapen is de waarheid”.

Globe


Alternatieve nieuwssite met het nieuws dat de MSM doodzwijgt. Een totaal andere kijk op het nieuws, waar wij mensen willen informeren hoe deze wereld echt in elkaar zit.

Wij zijn volledig onafhankelijk, de site wordt gerund met onze eigen middelen. We hangen dus niet af van sponsors die mee onze inhoud bepalen. We zijn politiek neutraal (enfin, eigenlijk helemaal tegen politiek).

Ook interessante dingen te vertellen? Dan kan u uw eigen artikels uploaden op onze website.


Globe


Facebook

Welkom bij mij

Welkom bij mij – bienvenue chez moi  is een Belgisch initiatief met een digitaal portaal waarop je inclusieve ondernemers en aanbieders terug vindt.

Globe

De doelstelling van deze groep is om de wetgeving mbt het recht wat je hebt als mens, ten alle tijde bij je te hebben. Om zo sterker in je schoenen te staan. En in bepaalde situaties die zich wellicht voor kunnen doen, kenbaar te maken op welke wetten jij beroep doet. – onschendbaarheid van het lichaam – recht op keuze vrijheid (morele en geloofsovertuiging) – tegen uitsluiting, medische discriminatie – vrijheid van verplaatsing – ….. Gebaseerd op de Universele rechten van de Mens, kinderrechten, Internationale cq Europese en Nationale grondwettelijke beginselen, …..

Globe Facebook

Bezorgd over de impact van de maatregelen op school voor jouw kind(eren)? je staat niet alleen! Veel bezorgde ouders en leerkrachten voelen zich alleen en machteloos over het lot van (hun) kind(eren) op school door het coronabeleid. Wij de ouders helpt je in contact te komen met andere bezorgde ouders en leerkrachten, zodat jullie samen in actie kunnen komen om jullie kinderen/jongeren te beschermen.

Globe

De witte rozen zijn een gedecentraliseerd wereldwijd netwerk van onafhankelijke activisten – elk een krachtige eenmansoperatie – die allemaal samenwerken om een ​​broodnodig tegenverhaal te verspreiden tegen de meedogenloze aanval van angstzaaierij, leugens en propaganda waaraan we sinds dag allemaal zijn onderworpen een van de Covid-19 “pandemie”.

Facebook

Yunite is een social media platform, community en academy in één. Hier vind je de functionaliteiten van Facebook, Netflix en Mindvalley samengevoegd. Het grote verschil? De informatie is ongecensureerd. Yunite gelooft in de volledige vrijheid van meningsuiting. Iedereen is welkom en niemand wordt uitgelachen. Wij doen niet aan censuur. Wil je een onderwerp bespreken dat op de gangbare social media platformen verwijderd wordt? Daar is bij Yunite alle ruimte voor. Discussieer, leer nieuwe mensen kennen, start initiatieven en vind de waarheid. Wij bieden alle mogelijke informatie gerangschikt en overzichtelijk aan. Je kunt zelf ook informatie toevoegen. Zo creëren we samen een transparant overzicht.

Globe

GROEP TOEVOEGEN?

Hebben jullie een eigen website en/of een actieve facebook pagina ? Vul dan volgende 3 stappen in:

  Naam vereniging

  URL

  Email

  Kies een catergorie
  OnderwijsZelfvoorziening & zelfredzaamheidPolitiek & rechtVerzet / actieMedisch / welzijn / zorgInformatieVerbindendAlternatieve mediaJongerenNatuur / back to the rootsSpiritualiteit / SoevereiniteitOndernemers / handelaars

  Welk doel dient jullie groep?

  Upload Logo (jpg of png / max 350 kb)

  Als vertegenwoordiger van de groep geef ik de toestemming om de gegevens van de groep op te nemen op de website van ONS en de andere kanalen van ONS.

  Heb je een bijkomende vraag?

  KANAALGROEP TOEVOEGEN?

  Hebben jullie een actief kanaal?
  Vul dan volgende 3 stappen in:

   Naam kanaal

   Link kanaal

   Email

   Kies een catergorie
   OnderwijsZelfvoorziening & zelfredzaamheidPolitiek & rechtVerzet / actieMedisch / welzijn / zorgInformatieVerbindendAlternatieve mediaJongerenNatuur / back to the rootsSpiritualiteit / SoevereiniteitOndernemers / handelaars

   Welk doel dient jullie groep?

   Upload Logo (jpg of png / max 350 kb)

   Als vertegenwoordiger van dit kanaal geef ik de toestemming om de gegevens van het kanaal op te nemen op de website van ONS en de andere kanalen van ONS.

   Heb je een bijkomende vraag?